in

Espoossa ammuttu henkilöä käsiaseella

Länsi-Uudenmaan poliisi sai hieman ennen kello 9.40 torstaiaamuna tehtävän Espoon Jupperiin. Ensitietojen perusteella alueella olisi ammuttu käsiaseella.

Poliisi on ottanut kiinni useita henkilöitä. Yksi henkilö on loukkaantunut. Poliisi selvittää, liittyykö loukkaantuminen aseenkäyttöön.  

Poliisi selvittää tapahtunutta usean partion voimin. Paikalla on myös pelastuslaitoksen yksiköitä. Tilanne tapahtui Jupperissa sijaitsevan kaupan lähellä. Poliisi rajoittaa sivullisten liikkumista siltä osin kuin poliisitehtävä edellyttää. Muutoin alueella voi liikkua normaalisti.

Tilanteessa loukkaantuneella henkilöllä ei poliisin tämän hetkisen tiedon mukaan ole hengenvaaraa.

Poliisi: Helsingin Kannelmäessä on tällä hetkellä paikalla useita poliisipartioita. Tilanne liittyy Espoon Jupperin tapahtumiin. Tilanne on kuitenkin rauhallinen sekä turvallinen myös Kannelmäessä, eikä poliisin tarvitse rajoittaa sivullisten liikkumista alueella.

Poliisi poistuu hiljalleen myös Kannelmäestä. Tapaus siirtyy tutkintaan, ja poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran huomenna perjantaina. Tapahtuneen nähneet voivat välittää havaintojaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 029 541 3031.

Vastaa

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vuonna 2023 loppuun käsiteltyjä konkurssihakemuksia oli 3 270

Livetaksi Jarin ja Katan ensimmäinen podcast