in

Livetaksi on livelimo Assemblyillä, bilebussi Simerockissa Rovaniemellä

Livetaksi toteuttaa yhteistyössä ennennäkemättömän livestreamin yhteistyössä https://www.luxlimousine.fi/ kanssa, jossa vaikuttajien jatkokyydit hoidetaan perjantaina 2.elokuuta Assembly Summer 2024 -tapahtumasta vaikuttajien jatkoille kello 20-03 välisenä aikana. Striimissä mukana on Hummer H2 limusiini sekä kuljettaja tälle autolle. Tämä kaikki tullaan striimaamaan https://twitch.tv/livetaksi kanavalle suorana.

Simerock 2024 festivaalit järjestetään 9.-10.elokuuta Rovaniemellä. RCTIC on toteuttanut yhteistyössä Simerock kanssa miltei 10-vuotta erilaisia uusia kokemuksia festarikävijöille sekä Twitch katsojille. Tänä vuonna tullaan toteuttamaan BileBussi konsepti, joka striimataan https://twitch.tv/livetaksi kanavalle suorana torstaina 8.elokuuta alkaen. BileBussin ajatuksena on tarjota festarivieraille mahdollisuus ilmaiseen kyytiin Rovaniemen keskustasta festarialueelle tai festareilta keskustaan, jos he suorittavat erilaisia haasteita kyydin aikana. Haasteina toimivat esimerkiksi carpool tyyliset erilaiset karaoket, pelit ym. Festarikävijät pääsevät myös koristelemaan auton ulkoasun osallistuttuaan haasteisiin.

ASSEMBLY Summer 2024 on pelaamisen ja digitaalisen kulttuurin festivaali, joka järjestetään 1.-4.8. Helsingin Messukeskuksessa!
www.assembly.org
ASSEMBLY Summer 2024 kutsuu kävijät viettämään unohtamattoman kesäviikonlopun Messukeskuksen tiloissa. Neljä päivää täyttä ohjelmaa digitaalisen taiteen ja pelaamisen parissa!
ASSEMBLY Summer 2024 -tapahtuman ohjelmassa on digitaalisen taiteen kilpailuja, esports-turnauksia, cosplaykilpailu, vaikuttajaohjelmaa sekä mukaansatempaavia esityksiä, kuten tanssia ja musiikkia.
Ohjelman lisäksi kävijöitä ilahduttaa vilkas EXPO-alue, josta löydät huikein Assytarjouksin varustettua tietotekniikkaa ja peligearia, makoisaa syötävää, vapaita pelipisteitä ja aktiviteetteja.
Tuttuun tapaan Messukeskuksen hallit valtaa myös LAN-alue, jossa tietokonepaikallisten kävijöiden tuhannet valaistut tietokoneet ja yhteisöllinen ilmapiiri ovat kiehtoneet tapahtuman kävijöitä sukupolvesta toiseen, jo 32 vuoden ajan.
Assemblyt ovat aina täynnä hulinaa, eikä tämäkään kerta tule olemaan poikkeus!
🎫 Lippuja on kahdenlaisia: konepaikkalippuja ja kävijälippuja. Konepaikkalipulla saa sisäänpääsyn lisäksi oman pöytäpaikan LAN-alueelta, ja kävijälipulla saa sisäänpääsyn tapahtumaan valittuina päivinä. Ilman omaa pelikonetta tapahtumaan osallistuville on luvassa paljon tekemistä jokaisena päivänä kuten pelaamista eri muodoissa.
ℹ Tapahtuma on turvallinen ja sopii kaikenikäisille peli- ja digikulttuurista kiinnostuneille. Tapahtumassa työskentelee 24 h/vrk järjestyksenvalvojia ja ensiapupäivystäjiä. Assembly on päihteetön ja ikärajaton tapahtuma. Suositusikäraja ilman vanhempiaan saapuville lapsille on kuitenkin 13 vuotta. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät sisään veloituksetta aikuisen seurassa.

Vastaa

GIPHY App Key not set. Please check settings

Viktor Orbán: Yhdysvallat räjäytti Nord Stream -kaasuputket

RedBull rautaratsu kilpailu Turussa 10.8, mukana somesta tuttuja kilpailijoita.