in

Matka maailman ympäri

Henkan Maailma: Suomalaissisällöntuottaja Henry Nenonen ottaa suuren riskin ja lähtee matkalle maailman ympäri

Suomalainen Henry ”Henkan Maailma” Nenonen on tehnyt rohkean päätöksen: hän on myynyt kaiken omaisuutensa Suomessa, lopettanut päivätyönsä ja omistautunut täysillä sisällöntuotannolle. Nyt hän on ottanut kenties uransa suurimman haasteen – matkan maailman ympäri. Nenonen on ollut matkailun ystävä pitkään ja on aiemmin vieraillut jo 50 maassa. Hänen intohimonsa matkustamiseen ja sisällöntuotantoon on kasvanut viime vuosina, kun hän aloitti Twitch-striimien ja YouTube-videoiden tekemisen vuonna 2022. Näiden vuosien aikana hän on kerännyt laajan seuraajakunnan, joka odottaa nyt innolla hänen seuraavia liikkeitään.

Matka Maailman Ympäri: Suuri Unelma ja Suuri Riski Nenosen tavoitteena on matkustaa 365 vuorokautta maailman ympäri – tai niin pitkään kuin hänen rahansa riittävät. Tällä hetkellä tilanne näyttää siltä, että rahat saattavat loppua ennen suunniteltua aikataulua, mutta Nenonen on valmis ottamaan riskin unelmansa toteuttamiseksi. Matka alkoi Balilta 22. elokuuta 2024, ja seuraaviksi kohteiksi on suunniteltu Singapore, Espanja ja Thaimaa.

Missä Matkaa Voi Seurata? Henkan maailman ympärysmatkaa voi seurata monessa eri kanavassa. Nenosen matka on nähtävissä suoratoistona Kick.com-palvelussa (@Henkanmaailma), jossa hän jakaa päivittäisiä kokemuksiaan ja seikkailujaan. Lisäksi hän tuottaa sisältöä YouTubeen Matkakuume Podcast -kanavalle, jossa syvennytään matkailun eri puoliin. Lyhyempiä päivityksiä ja tunnelmapaloja voi löytää myös TikTokista ja Instagramista (@Henkanmaailma). Nenosen matka on vasta alussa, mutta se on jo herättänyt suurta mielenkiintoa seuraajiensa keskuudessa. Suurena riskinä alkanut unelma voi vielä muuttua upeaksi menestystarinaksi – tai opettavaiseksi kokemukseksi siitä, kuinka paljon unelmien toteuttaminen voi vaatia. Pysy kuulolla, ja seuraa, kuinka Henkan maailma avautuu meille kaikille!

Kuva kesältä Pummilla Fugeen reissusta

Vastaa

GIPHY App Key not set. Please check settings

Li Andersson: Nyt on kokoomuksen sote-naamiot lopullisesti riisuttu

Kuhmoisten ase- ja varusmuseosta varastettiin jälleen aseita