in

Yhdysvaltalainen yhteisö pelon vallassa – karhuiskuksi luultu kuolema paljastui brutaaliksi murhaksi

Ihmiset pelkäävät raakaa tappajaa Montanan maaseudulla, kun viranomaiset etsivät syyllistä brutaaliin leirintäalueen murhaan, joka aluksi luultiin karhuiskuksi.

Montanan viranomaiset etsivät tappajaa, joka on ”kykenevä äärimmäisen julmiin tekoihin”, heidän tutkiessaan miehen kuolemaa, jonka ystävä aluksi arveli olleen karhun hyökkäyksen uhri.

35-vuotias Dustin Mitchell Kjersem löydettiin lauantai-aamuna kuolleena ”raakalaismaisessa” hyökkäyksessä hänen nukkuessaan teltassaan Big Skyssa, ilmoitti Gallatinin poliisilaitos.

Ystävä, joka löysi Kjersemin ruumiin, epäili karhun hyökkäystä, mutta Montanan kalojen, villieläinten ja puistojen osaston asiantuntija totesi, ettei paikalla ollut mitään merkkejä karhun toiminnasta.

”Hänet tapettiin raa’asti leirintäalueellaan, ja tarvitsemme apuanne,” Gallatinin piirikunnan sheriffi Dan Springer sanoi keskiviikkona lehdistötilaisuudessa, ja pyysi silminnäkijähavaintoja sekä mahdollisia videomateriaaleja ajalta, jolloin Kjersem katosi ja hänen ruumiinsa löydettiin.

Kjersem nähtiin viimeksi 10. lokakuuta, jolloin hän lähti leiriytymään. Hänen oli tarkoitus tavata ystävänsä seuraavana päivänä, mutta hän ei koskaan saapunut sovittuun tapaamiseen. Ystävä lähti etsimään Kjersemiä ja löysi lopulta tämän ruumiin, viranomaiset kertoivat.

Sheriffin mukaan Kjersem kuoli ”lukuisiin hakkaaviin iskuihin”. Ketään ei ole vielä pidätetty.

”Tänä viikonloppuna menetimme veljemme ja poikamme, setämme, parhaan ystävämme ja isämme tavalla, jota emme olisi koskaan voineet kuvitella. Dustin oli upea ihminen,” Kjersemin sisko Jillian Price sanoi lehdistötilaisuudessa. ”Hän oli rakastava, auttavainen ja omistautunut isä, joka ei missään nimessä ansainnut tätä.”

Sheriffi Springer kertoi, ettei viranomaisilla ole vielä tarpeeksi tietoa siitä, onko yhteisölle uhkaa, mutta lisäsi: ”Laaksossamme on joku, joka kykenee äärimmäisiin julmuuksiin.”

”Tiedämme, että joku tappoi jonkun erittäin julmalla tavalla, joten jos liikutte metsässä, olkaa tarkkaavaisia ja varuillanne. Jos näette mitään epäilyttävää, ottakaa meihin yhteyttä,” hän varoitti.

Springer sanoi, ettei tiedä, mitä asetta murhaaja käytti, mutta totesi sen olleen tarpeeksi kova aiheuttamaan vakavia vammoja kalloon.

Lähde: Fox News

Vastaa

GIPHY App Key not set. Please check settings

Arctia tukemaan sotilaallista liikkuvuutta ja huoltovarmuuden turvaamista.

Suomi ja Ukraina solmivat terveysalan yhteistyösopimuksen